Фалунь Дафа в Україні і в світі

Брати-близнюки отримують нове життя, почавши практикувати Фалунь Дафа

«У своєму житті я все робив неправильно, крім одного — почав удосконалюватися за Фалунь Дафа, — сказав Цай Чжунхуа. — Мене б не було тут, якби Учитель не врятував мене!»

Чжунхуа входив до злочинного синдикату, який займався контрабандою наркотиків, і за численні злочини його засудили до довічного ув’язнення. Його брата-близнюка, який теж входив до банди, отримав покарання — більш ніж 30 років тюремного ув’язнення. Їхні сім’ї відмовилися від них. Але сталося те, що повністю змінило життя братів.

Брати-близнюки Цай Чжунхуа (зліва) і Цай Чжунмінь (праворуч) вдячні Фалунь Дафа

«Я скоював зло, бо не вірив у Богів»

«До того, як мені виповнилося 30 років, я мав будинок, землю й автомобіль. У мене було все, що я хотів, проте все це було отримано незаконно. Я гадав, що в мене все йде добре до того дня, поки не потрапив до в’язниці», — згадує Чжунхуа.

Якось Чжунхуа побачив, як один ув’язнений узяв із книжкової полиці книгу під назвою «Чжуань Фалунь». Практикувальники Фалунь Дафа передали цю Книгу в тюрму, коли проводили семінар для ув’язнених. Ув’язнений порекомендував цю Книгу Чжунхуа, але тоді Чжунхуа не звернув на це уваги. Три місяці по тому Чжунхуа проходив повз цієї книжкової полиці та взяв Книгу, але не відкрив її, бо перебував у неспокійному стані через те, що його клопотання про умовно-дострокове звільнення щойно відхилили.

Ще через кілька місяців він, нарешті, почав читати Книгу «Чжуань Фалунь». Ув’язнений, який уже практикував за Фалунь Дафа, сказав Чжунхуа, що виконання вправ Фалунь Дафа може поліпшити здоров’я й підняти дух, але Чжунхуа йому не повірив. Через обмежений простір у камері Чжунхуа вивчив лише п’яту вправу — медитативну. Він виконував цю вправу протягом тижня, проте нічого не відчув. Чжунхуа думав, що його обдурили, але ув’язнений сказав, що в кожного свої відчуття.

Після щоденного виконання медитативної вправи протягом місяця Чжунхуа, на свій подив, відчув, як щось обертається в нього на маківці. Спочатку він подумав, що на його голову сіла муха, і навіть спробував її прибити. Наступного ранку він, як завжди, сидів, схрестивши ноги, і відчув, як щось обертається навколо його щиколотки. Його здивувало відчуття обертання Фалунь. Того вечора він відчув, як щось обертається в животі. Його сусід по камері сказав йому: «Так. Те, що ти відчуваєш, реально».

Чжунхуа й цей ув’язнений проводили вільний час, читаючи «Чжуань Фалунь» та інші лекції Вчителя.

До цього часу Чжунхуа перебував у в’язниці вже дванадцять років. Помітивши, що він став добрішим, інші ув’язнені посміювалися над ним: «Чи ти бува не з глузду з’їхав, провівши у в’язниці стільки років?» Він терпляче пояснював, чому почав практикувати за Фалунь Дафа, і говорив: «Прошу вас, не кажіть нічого зневажливого про Дафа! Усе це реально, Боги дійсно існують. Ви не вірите лише тому, що нічого не бачите». Чжунхуа радив іншим ув’язненим не здійснювати злочинів після звільнення.

Він пояснив: «Я наважувався здійснювати зло, бо не вірив у Богів. Якби я розумів, скільки карми отримую, то в мене не вистачило б сміливості це скоювати». Він став спокійним і терпимим. Побачивши зміни, які відбулися в ньому, ще двоє ув’язнених почали читати «Чжуань Фалунь». Чжунхуа з радістю дав їм Книгу й навчив вправ.

Після дострокового звільнення Чжунхуа потрапив у дві великі автомобільні аварії, але в жодній із них не постраждав.

Чжунхуа сказав, що раніше все робив заради грошей, але після того, як став удосконалюватися, позбувся своїх пристрастей і відхиляв пропозиції своїх друзів заробляти гроші аморальними чи незаконними способами. Він порадив одному своєму другові припинити робити це, й один прислухався до його поради.

«Єдине, що я зробив вірно, це став удосконалюватися за Фалунь Дафа»

Здоров’я Чжунхуа значно поліпшилося після того, як він почав удосконалюватися за Фалунь Дафа. Після багатьох років тюремного життя він набув чимало захворювань, зокрема страждав від стенокардії, гастроентериту, панкреатиту. Але всі вони зникли після того, як він почав практикувати.

Після звільнення Чжунхуа став жити разом із братом. Його брат приймав кілька видів ліків проти депресії, тому Чжунхуа запропонував йому теж практикувати за Фалунь Дафа. Спочатку брат не повірив йому, але вирішив спробувати. На подив Чжунхуа, брат не лише позбувся депресії, але й став удосконалюватися навіть більш ретельно, ніж Чжунхуа.

«Я зіпсував усе у своєму житті, і єдине, що я зробив правильно, — це став удосконалюватися за Фалунь Дафа, — сказав Чжунхуа. — Дякую Вчителю за те, що Він врятував мене! Мене не було б тут, якби не Вчитель. Я сповнений рішучості вдосконалюватися й робити те, що повинен робити практикувальник Фалунь Дафа».

Чжунхуа (зліва) і Чжунмінь виконують вправи Фалунь Дафа

Чжунмінь: «Моя депресія зникла після того, як я почав практикувати за Фалунь Дафа»

Чжунмінь сидів за ґратами понад 10 років, перш ніж став вивчати Фалунь Дафа. Після свого розлучення і смерті матері він упав у депресію, а пізніше в нього діагностували біполярний розлад. Протягом трьох місяців його брат Чжунхуа постійно радив йому практикувати за Фалунь Дафа, і він, нарешті, став читати «Чжуань Фалунь».

Спочатку Чжунмінь засинав, прочитавши дві сторінки, і постійно забував, як виконувати вправи. Брат підтримував його, і Чжунмінь подивився всі лекції Вчителя на дев’ятиденному семінарі Фалунь Дафа.

Чжунмінь звик покладатися на ліки проти депресії й біполярного розладу. Він намагався відмовитися від них, але через 4—5 днів його думки починали плутатися. Під час семінару він дізнався про зв’язок між кармою і проблемами зі здоров’ям. Після відвідин семінару протягом 5 днів він перестав приймати ліки. На його подив, відтоді його стан нормалізувався. Він не приймає жодних ліків уже більш ніж 10 років.

Чжунмінь досі дивується, згадуючи свій шлях удосконалювання: «Коли я поліпшив свій характер, моє здоров’я теж покращилося! Фалунь Дафа приголомшливий!»

Від безжального наркодилера до спокійного й миролюбного практикувальника

Згадуючи своє минуле, Чжунмінь сказав: «Якби я не почав практикувати за Фалунь Дафа й не читав лекції Вчителя, то сидів би сьогодні в тюрмі і, ймовірно, помер би там. Удосконалення повністю змінило мене й поступово позбавило від моїх глибоко укорінених переконань. Відчуваю, що покращуюсь».

Він пояснив, що раніше був безжальним бандитом і торгівцем наркотиками, але став спокійним і мирним після того, як почав практикувати та слідувати принципам Фалунь Дафа. «Дафа дав мені велике серце. Я став дуже терплячим і почуваюся щасливим і спокійним», — сказав Чжунмінь.

Набідувавшись, Чжунмінь цінує можливість удосконалюватися. «Тепер я розумію, як ставитися до інших людей. Співучні дуже допомогли мені й підтримували, а також зміцнили мою віру. Учитель настільки милосердний! Вельми вдячний усім і сповнений рішучості вдосконалюватися!»

Брати разом керують рестораном

Брати відкрили свій ресторан. Попри зайнятість, вони стараються вивчати Фа, виконувати вправи та роз’яснювати правду в туристичних місцях. Чжунмінь сказав: «Дякую Вчителю за порятунок! Я сповнений рішучості добре вдосконалюватися».

Джерело: Minghui.org

  • Чому існують люди

    Купити книгу Чжуань Фалунь а Україні
  • медитація Фалунь Дафа онлайн
  • Ми в соцмережах

    facebook підпишись instagram підпишись twitter підпишись
  • Популярне

    pic
    pic
    pic
    pic
    pic
    pic
    pic