Фалунь Дафа в Україні і в світі

Азартний гравець став хорошою людиною завдяки практиці Фалуньгун

Бився й тікав із дому — 33-річний в’єтнамець Ювей Жуань за молодих літ накоїв чимало такого, за що тепер червоніє. Як от таємно продав мотоцикл своєї сім’ї та витратив ці гроші на азартні ігри. Проте він докорінно змінився, коли почав самовдосконалюватися за Фалунь Дафа. Він став успішним і люблячим чоловіком та сином.

Ювей Жуань виконує п’яту вправу Фалунь Дафа: медитація в позі лотоса

Отримав відповіді на сокровенні запитання

У березні 2017 року Ювей приїхав на місяць до Японії, але захворів і не виходив із дому. Переглядаючи інтернет, він натрапив на сайт Фалунь Дафа й дуже здивувався, що книги цього вчення перекладено більш ніж 40 мовами. Йому стало цікаво, чому люди в понад ста країнах світу займаються Фалунь Дафа, і почав слухати аудіозаписи лекцій засновника вчення майстра Лі Хунчжи. Послухавши якийсь час, він подумав, що вчення дуже глибоке, і за один день прослухав усі дев’ять лекцій.

Отримавши майже всі відповіді на запитання про сенс життя, які його цікавили, Ювей вирішив удосконалюватися за Фалунь Дафа. Коли він уперше увімкнув музику для вправ, то по його щоках потекли сльози.

Потім Ювей з радістю відзначив:

«Більше не маю бажання палити. Зникли всі болі в тілі. Три пошкоджені хребці у шиї та спині відновилися. Нормалізувався і знижений кров’яний тиск.

Члени сім’ї почали практикувати

Ювей розповів, що почав займатися Фалунь Дафа й отримав від цього величезну користь, тому хотів розповісти про практику батькам. Але були дві великі перешкоди: перша — він зробив так багато поганих вчинків, що батьки не довіряли йому; друга — члени його сім’ї сповідували християнство й не хотіли слухати Ювея.

«У студенські роки я був розпещений і марнотратний: я курив, бився, грав в азартні ігри, лотереї та комп’ютерні ігри, виступав у бійцівських клубах. Я тричі тікав із дому, навіть продав мотоцикл своєї сім’ї, бо потребував гроші на азартні ігри. Така моя поведінка дуже непокоїла батьків».

Почавши вдосконалюватися за Дафа, Ювей твердо вирішив виправитися, дотримуючись принципів «Істина, Доброта, Терпіння» і стати шанобливою й відповідальною людиною.

Він став щодня дзвонити батькам і допомагати їм та родичам мтеріально.

Ювей змінив ставлення до своєї сім’ї. Він сказав:

«Я більше не ставлюся зневажливо до своїх близьких, тепер я життєрадісний і спокійний та ще більше люблю свою дружину. Уже більш як п’ять років не говорю їй поганих слів. Вважаю її найкращою дружиною у світі. До того, як я почав практикувати Дафа, я бачив у ній одні недоліки й постійно порівнював її з дружинами інших чоловіків».

Побачивши позитивні зміни в сина, згодом його батьки змінили ставлення до Дафа. За рік батько вирішив теж вдосконалюватися за Фалунь Дафа, хоча всі члени їхньої великої родини — християни.

Ювей сказав, що всі в сім’ї помітили величезні зміни в ньому. Пізніше його мама, дружина й молодший брат теж почали вдосконалюватися за Дафа. Тепер багато його родичів слухають лекції Учителя Лі й читають книги Фалунь Дафа.

 

Джерело: en.minghui.org

  • Чому існують люди

    Купити книгу Чжуань Фалунь а Україні
  • медитація Фалунь Дафа онлайн
  • Ми в соцмережах

    facebook підпишись instagram підпишись twitter підпишись
  • Популярне

    pic
    pic
    pic
    pic
    pic
    pic
    pic