Фалунь Дафа в Україні і в світі

Стокгольм, Швеція. Туристи дякують практикувальникам за інформацію про Фалунь Дафа

Щосуботи вдень перехожі, що йдуть із центру Стокгольма до Старого міста (Gamla Stan), бачать людей, які виконують вправи Фалунь Дафа й розповідають про цю практику на Монетній площі (Mynttorget).

Чимало перехожих говорили, що їм дуже імпонує спокій та енергія практикувальників, а дехто навіть вирішив вивчати вправи. Коли люди дізнаються, що Комуністична партія Китаю (КПК) репресує практикувальників Фалуньгун у Китаї через те, що вони вірять в істину, доброту й терпіння, багатьох це схвильовує. Один чоловік сказав:

«Спасибі за доброту й мужність. Це дуже важлива інформація».

Щосуботи практикувальники проводять заходи на Монетній площі в Стокгольмі й розповідають усім небайдужим про переслідування в Китаї. Чимало людей зупиняється, щоб подивитися демонстрацію вправ і дізнатися більше про практику.

Перехожі цікавилися практикою самовдосконалювання Фалунь Дафа, а також підписували петицію, яка закликає зупинити переслідування в Китаї.

Монетна площа — популярна туристичне місце. Вона розташована поруч із будинком парламенту. На відміну від інших груп протестувальників, люди, які вдосконалюються за Фалунь Дафа, завжди спокійні й миролюбні, зокрема й коли розповідають про жорстоке придушення в Китаї. Багато людей говорили, що їх зворушує спокій та енергія практикувальників, а деякі вирішили вивчати вправи.

Поліціянт: «Я хочу спробувати практикувати»

13 листопада практикувальники Фалунь Дафа встановили намет, і незабаром до них підійшло двоє поліціянтів. Вони сказали, що на площі протестуватимуть ще дві великі групи й додали, що практикувальники можуть закінчити свій захід раніше. Проте координатор заходу Фалунь Дафа показав дозвіл на проведення акції й пояснив, що через віру в принципи «Істина, Доброта, Терпіння» практикувальників Фалунь Дафа в Китаї заарештовують і катують, а деякі з них стали жертвами насильницького вирізання органів, санкціонованого КПК. Поліціянти уважно слухали і сказали, що будуть поруч, якщо знадобиться допомога.

Один поліціянт ставив нові й нові запитання про самовдосконалювання за Фалунь Дафа. Він сказав, що на роботі йому доводиться стикатися з різноманітними проблемами й неприємностями, і він сподівався, що практика допоможе зменшити стрес і принесе полегшення.

Важливість слідувати своїй совісті

Синтія родом із Чилі, вона із чоловіком живе на півночі Швеції. Вона довко розмовляла з практикувальником Фалунь Дафа й підписала петицію із закликом покласти край звірствам у Китаї.

«Мета комунізму — руйнація моральних цінностей і знищення людства, — сказала вона. — Тепер це цілком очевидно».

Вона додала, що принципи «Істина, Доброта, Терпіння» допомагають слідувати своїй совісті, що дуже важливо для нашого суспільства.

Мирне поле енергії

Житель Стокгольма Базель сказав, що відчув щирість та доброту практикувальників, коли розмовляв із ними 27 листопада.

«Це місце зазвичай багатолюдне й гомінке, — сказав він. — Та тільки-но я підійшов до вашого намету, відчув справді чудове спокійне поле».

Базель побував у багатьох країнах і багато чого побачив. Він зазначив, що примусове вирізання органів, санкціоноване КПК, є дуже жорстоким. «Для цього режиму життя людей це просто цифри. І це не лише сприяло приховуванню пандемії всередині Китаю, та призвело до її поширення у всьому світі».

Він підкреслив, що практикувальники — добрі та сміливі люди.

«Моє серце з вами, — сказав він. — Ваша доброта змінить людей і світ на краще».

КПК приречена

Чоловік з Албанії прочитав усі плакати. Він не здивувався, дізнавшись, що КПК вбиває практикувальників Фалунь Дафа за їхні духовні переконання й санкціонує вирізання в них органів для трансплантології. Як вихідець із колишньої комуністичної країни, він розуміє, що КПК зіштовхнеться із серйозними наслідками за переслідування невинних та за свої злочини.

Він зазначив, що заходи з інформування громадськості, які проводять практикувальники, мають важливе значення. Чоловік підписав петицію, а потім сфотографував її й помістив на свою сторінку в соцмережі.

«Багато моїх підписантів працюють у консульствах у різних країнах, — сказав він, — я розповім їм про цю трагедію, щоб разом ми змогли допомогти покласти їй край».

Китайські студенти дізнаються про правдиві факти

Якось підійшли дві молоді китайські студентки. Показуючи на плакат, вони запитали в практикувальниці:

«У вас є докази цього? Що таке Фалунь Дафа насправді?

Знаючи, що пропаганда КПК ввела їх в оману, практикувальниця пояснила, що мільйони людей у всьому світі покращили своє здоров’я й підвищили моральність після того, як почали практикувати Фалунь Дафа. Ця практика самовдосконалення прийшла з Китаю, але там її послідовників переслідують, сказала вона, додавши, що практикувальники за межами Китаю мирно протестують проти цього свавілля й наклепів КПК.

«У Китаї КПК конфіскує книги Фалунь Дафа, щоб люди не мали доступу до правди, — сказала вона. — Якщо ви прочитаєте «Чжуань Фалунь», то зрозумієте, що все, що КПК говорить про Фалунь Дафа — це брехня».

Обидві студентки тихо слухали, а потім подякували за інформацію. Одна з них одразу ж зайшла на сайт Epoch Times і вийшла із Союзу комуністичної молоді й організації юних піонерів, до яких вона вступила в дитинстві.

Передісторія. Що таке Фалунь Дафа?

Практику Фалунь Дафа (Фалуньгун) відкрив світу в 1992 році Майстер Лі Хунчжи, прочитавши курс лекцій у низці містах Китаю на запрошення товариства цігун. Цей метод самовдосконалення ґрунтується на принципах «Істина, Доброта, Терпіння» і включає п’ять медитативних вправ. Зараз Фалунь Дафа займаються більш ніж у 100 країнах та регіонах у всьому світі. Мільйони людей, які стали на шлях вдосконалення за цією духовною практикою покращили своє здоров’я й характер.

Цзян Цземінь, колишній голова Комуністичної партії Китаю (КПК), сприйняв популярність духовної практики як загрозу атеїстичній ідеології КПК, і 20 липня 1999 року видав наказ про переслідування Фалуньгун.

Вебсайт Minghui.org підтвердив загибель кількох тисяч практикувальників Фалуньгун, які втратили життя внаслідок 22-річного переслідування. Передбачається, що фактична кількість смертей значно перевищує ці дані. Ще більше практикувальників Фалунь Дафа за їхні переконання незаконно ув’язнили й катували.

Є конкретні докази злочинів КПК, пов’язаних із насильницьким вирізанням органів у практикувальників Фалуньгун для потреб чорної трансплантології.

Під особистим керівництвом Цзяна КПК створила позаправовий орган безпеки — «Офіс 610» — повноваження якого перевищують повноваження поліціянтів та судових органів. Єдиною функцією «Офісу 610» є переслідування Фалуньгун.

 

Джерело: https://ru.minghui.org/

  • Чому існують люди

    Купити книгу Чжуань Фалунь а Україні
  • медитація Фалунь Дафа онлайн
  • Ми в соцмережах

    facebook підпишись instagram підпишись twitter підпишись
  • Популярне

    pic
    pic
    pic
    pic
    pic
    pic
    pic