Фалунь Дафа в Україні і в світі

Повторення чудодійних фраз Фалунь Дафа приносить людям благословення

Багато людей, які підтримують Фалунь Дафа і щиро повторюють чудодійні фрази «Фалунь Дафа несе добро» й «Істина, Доброта, Терпіння — праведні принципи» отримали благословення від Дафа. Нижче наведено історії, представлені двома різними людьми.

Доля змінилася за сім днів

Багато родичів моєї невістки, включно з бабусею, матір’ю й дядьком, померли дуже рано. Вона вважала, що їхня смерть була спричинена якимось генетичним захворюванням. Здоров’я невістки навіть у молодості було не дуже добрим. Вона перенесла операцію на шиї, і досі відчувала біль у спині. Їй рано довелося вийти на пенсію через погане здоров’я. Цього року їй виповнилося 53 роки. Вона турбувалася і турбувалася, оскільки її мати померла в цьому віці.

Під час звичайного медичного огляду лікар виявив, що її нирки почали відмовляти. Через її вік він хотів зробити біопсію і розпочати лікування, але попередив, що захворювання нирок важко піддається лікуванню.

Оскільки я практикую Фалуньгун, і син теж підтримує Дафа, то він порадив дружині щиро повторювати чудодійні фрази, сказавши, що це допоможе їй. Вона почала повторювати їх у вільний час. Я також попросила сина робити те саме.

Зображення зі словами «Фалунь Дафа несе добро» та «Істина, Доброта, Терпіння — праведні принципи» китайською мовою

Через тиждень вона звернулася до спеціалізованої клініки обласної лікарні, де лікар призначив їй три лабораторні аналізи, і всі результати виявилися нормальними! Фахівець сказав: «У вас усе добре. Немає потреби обстежуватися далі».

Серйозна проблема зі здоров’ям зникла за сім днів після виголошення чудодійних фраз! Нашу подяку Дафа й Вчителю важко висловити словами!

Безплідна жінка завагітніла

Я живу в південній частині провінції Хенань. Моя свекруха практикує Фалуньгун понад десять років. За це її переслідували, заарештовували та ув’язнювали. Тому я з презирством ставлюся до того, як комуністичний режим поводиться з такими добрими людьми й підтримую учнів Фалунь Дафа.

Я вийшла заміж у 2020 році й дуже хотіла мати дитину. У лікарні під час обстеження в мене виявили кісту в яєчнику розміром 20 на 20 мм. Я майже два роки приймала ліки, але мій стан тільки гіршав, і я так і не завагітніла.

14 липня 2022 року я поїхала на повторне обстеження. Результати мене вразили — кіста в яєчниках збільшилася і стала розміром 55 на 39 мм, а фолікулів у них, як і раніше, не було. У такому стані завагітніти неможливо.

Свекруха проконсультувалася з головним лікарем китайської медицини, а потім запропонувала мені три варіанти: перший — приймати ліки (я приймала їх два роки, але покращень не було); другий — зробити операцію (за якої був ризик пошкодити яєчник і назавжди залишитися безплідною); третій — повірити в Дафа і Вчителя й щиро повторювати фрази «Фалунь Дафа несе добро» і «Істина, Доброта, Терпіння — праведні принципи».

Порадившись із чоловіком, ми зупинилися на третьому варіанті й почали щиро щодня повторювати чудодійні фрази. За два місяці я знову пройшла обстеження. Кіста розміром 55 на 39 мм зникла! Лікар був вражений. Не тільки кіста зникла, а й у яєчниках з’явилися фолікули!

Нині я вагітна. Усі родичі дуже щасливі. Мою подяку Дафа й Вчителю неможливо висловити словами!
Кореспондент «Мінхуей»

Джерело: Minghui.org

  • Чому існують люди

    Купити книгу Чжуань Фалунь а Україні
  • медитація Фалунь Дафа онлайн
  • Ми в соцмережах

    facebook підпишись instagram підпишись twitter підпишись
  • Популярне

    pic
    pic
    pic
    pic
    pic
    pic
    pic