Фалунь Дафа в Україні і в світі

Вчитель із Франції: «Я хочу передати красу Фалунь Дафа наступному поколінню»

Лоуренс Жоссомм 20 років працює вчителем у Франції. Вона почала практикувати Фалунь Дафа у 2003 році. Лоуренс не лише отримала фізичну користь, а й застосовує в школі принципи Фалунь Дафа «Істина, Доброта, Терпіння», навчаючи своїх учнів.

Вона включила ці принципи в щоденні плани уроків й розповіла викладачам і адміністраторам своєї школи про Фалунь Дафа. Під час пандемії Covid деякі керівники середніх шкіл запросили Лоуренс й інших практикувальників для навчання школярів вправ Фалунь Дафа. Це добре сприйняли викладачі й батьки учнів. Лоуренс сказала:

«Я хочу донести красу Фалунь Дафа до наступного покоління».

Дивовижні події, що відбулися після початку вдосконалення за Фалунь Дафа

2003 року в Лоуренс діагностували тверду фіброму завдовжки вісім сантиметрів. Жінка перенесла восьмигодинну операцію й провела три місяці у відділенні інтенсивної терапії. Їй знадобився рік, щоб одужати, але й після цього вона перебувала під наглядом лікарів. Хоча Лоуренс дозволили повернутися до роботи, їй доводилося проходити регулярні огляди в лікарні.

Після операції проявилося багато побічних ефектів, таких як біль у животі, м’язові спазми й болі в спині. Зниження моральних стандартів і корупція в системі освіти змушували Лоуренс відчувати себе фізично й морально виснаженою. Вона втратила інтерес до всього й відчувала, що її 20-річна педагогічна кар’єра може закінчитися. Ця ситуація непокоїла близьких жінки.

Після операції у 2003 році вона почала шукати сенс життя. Коли подруга розповіла їй про Фалунь Дафа, вона лише трохи зацікавилася. Однак першого ж дня, під час виконання вправ, сталося диво: Лоуренс відчула, як із плечей впав важкий тягар, і світло й енергія заповнили тіло. Тієї ночі вона міцно спала, і в наступні дні побічні ефекти від операції зникли.

Практикуючи за Фалунь Дафа, вона відновила свою життєву силу, і всі песимістичні думки зникли.

Вона постійно читала «Чжуань Фалунь», головну Книгу Фалунь Дафа й не могла відірватися. Прочитавши Книгу вперше, вона відчула, що знайшла новий світ. Прочитавши вдруге, виявила глибший зміст слів у Книзі. Читаючи Книгу втретє, вона почала більше зосереджуватися в тому, що читала, і чіткіше розуміти принципи Дафа. Лоуренс сказала:

«Це єдина Книга, яка може скеровувати мене в моєму повсякденному житті. Щоразу після прочитання до мене приходить нове розуміння. Я отримала відповіді на всі питання, які я мала глибоко в серці».

Лоуренс зрозуміла, що їй не потрібно кидати роботу, натомість вона має прищеплювати своїм учням принципи «Істина, Доброта, Терпіння».

Включення принципів «Істина, Доброта, Терпіння» до планів уроків

Лоуренс часто розповідає своїм учням про принципи «Істина, Доброта, Терпіння». Плакати з написаними на них словами «Істина, Доброта, Терпіння» було вивішено перед входом до школи та в її класі. Щоразу, коли між учнями виникає конфлікт, Лоуренс нагадує їм про принципи, і конфлікти й суперечки швидко вирішуються. Діти беруться за руки й повторюють: «Істина, Доброта, Терпіння — праведні принципи».

У 2022–2023 навчальному році Лоуренс навчила чотири-п’ятирічних дітей декламувати вірші Учителя Лі, такі як:

«Ми затьмарюємо інші квіти, але не конкуруємо з ними
У суворі морози тільки ми випромінюємо аромат
Десять років шалений вітер збивав наші гілки
А зараз небо прояснюється
І сніг на наших гілках тане, і квіти сливи розпускаються, заповнюючи подвір’я»
(«Стали ще прекраснішими» зі збірки віршів «Хун Ін-3»).

Лоуренс записала відео, на якому діти читають вірші Вчителя, і розмістила його в шкільному блозі. Батьки були зворушені й похвалили дітей за їхні навички читання. Вони також були вдячні Вчителю за такі прекрасні вірші.

Учні почали виконувати вправи Фалунь Дафа щоп’ятниці. Крім цього вони переглянули навчальні відео Вчителя, що виконує вправи, і фотографії інших дітей у всьому світі, які практикують Фалунь Дафа.

Лоуренс завжди зворушує, коли учні нагадують їй: «Фалунь Дафа несе добро. Істина, Доброта, Терпіння — праведні принципи», якщо вона підвищує голос чи хвилюється.

Коли проходив шкільний книжковий ярмарок, Лоуренс і інші практикувальники брали в ньому участь й демонстрували вправи Фалунь Дафа. Вони також навчали батьків учнів вправ Фалунь Дафа.

Навчання учнів середніх і старших класів вправ Фалунь Дафа

Один із батьків, дитина якого навчається в класі Лоуренс — учитель середньої школи. Під час пандемії дітей зобов’язали носити маски. Це спричинило негативні емоції й школа шукала спосіб знизити напругу. Директор школи запросив Лоуренс і інших практикувальників навчати охочих вправ Фалунь Дафа двічі на тиждень. Це триває вже три роки.

На початку 2022 року 184 учні й викладачі зібралися в головній залі школи, щоб взяти участь в ознайомчому заході Фалунь Дафа. Вчителі виявили цікавість до практики й сподівалися, що й надалі виконуватимуть вправи. Деякі взяли в практикувальників інформацію про місця групової практики й контактну інформацію місцевих практикувальників Фалунь Дафа.

 

Плакат Фалунь Дафа висить на дверях будинку середньої школи

Понад 100 учнів виконують вправи Фалунь Дафа

 

Понад 100 учнів присутні на відкритих заняттях із Фалунь Дафа

Торік інша середня школа в тому ж районі запросила Лоуренс і практикувальників для навчання вправ. Після виконання вправ усі відчули себе добре. Цього 2022–2023 навчального року середня школа організувала ще одне заняття для навчання вправ Фалунь Дафа.

Джерело: Minghui.org

  • Чому існують люди

    Купити книгу Чжуань Фалунь а Україні
  • медитація Фалунь Дафа онлайн
  • Ми в соцмережах

    facebook підпишись instagram підпишись twitter підпишись
  • Популярне

    pic
    pic
    pic
    pic
    pic
    pic
    pic