Фалунь Дафа в Україні і в світі

Від бойових мистецтв до самовдосконалення: духовний шлях молодого італійця

Духовний пошук 22-річного Давіде із Мілана (Італія), який спеціалізується в галузі соціології, почався в юності. Інтерес до бойових мистецтв і медитації два роки тому привели його до практики Фалунь Дафа (інша назва Фалуньгун).

Давіде, 22 роки, з Мілана

За словами Давіде, він з дитинства цікавився азіатською культурою і провів понад 10 років, вивчаючи бойові мистецтва Китаю та Японії. Згодом він зацікавився різними системами медитації.

«У середній школі ми з друзями зазвичай сиділи разом і медитували. У нас не було вчителя, але ми однаково це робили, бо всім нам це подобалося», — згадує він.

Після закінчення школи друзі припинили медитувати, оскільки розпочали навчання в коледжах у різних містах і країнах. Однак один із них, який вступив до університету в Нідерландах, пізніше сказав Давіде, що знайшов дуже хорошу духовну практику вдосконалення свідомості й тіла. «Він сказав, що вона називається Фалунь Дафа, і дав мені книгу «Чжуань Фалунь» італійською мовою», — сказав Давіде.

Хоча він не став читати книгу відразу, але пізніше помітив багато позитивних змін у поведінці свого друга. «Він облишив пити й курити, став добрішим і підвищив свої показники в навчанні». Оскільки його друг вважав, що це сталося завдяки практиці Фалунь Дафа — Давіде, нарешті, вирішив прочитати книгу.

Глибокі принципи цього вчення «Істина, Доброта, Терпіння» зворушили його — тоді вирішив, що буде практикуватиме за Фалуньгун, що відкрило нову сторінку його життя.

Жорстоке придушення в Китаї

У міру того, як він і далі удосконалювався у своїй новознайденій практиці, Давіде також дедалі більше дізнавався про переслідування людей у Китаї за цю віру. Приєднавшись до інших він став брати участь у заходах у Мілані, щоб інформувати громадськість про Фалунь Дафа й переслідування в Китаї.

Вони збирали підписи під петиціями, що закликають урядовців вжити заходів, і ходили в китайський квартал, щоби розповісти правду про переслідування. Багато китайців були обмануті наклепницькою пропагандою комуністичного режиму Китаю.

Вони також їздили в інші країни для проведення таких заходів. Одного разу він із групою практикувальників проїхав понад 10 годин, щоби дістатися до Європейського парламенту в Брюсселі (Бельгія) і звернутися із закликом до офіційних осіб допомогти зупинити насильницьке видаляння органів у живих практикувальників Фалунь Дафа в Китаї.

«Спочатку коли брав участь у цих подіях, то не знав, як це робити, — пояснив Давіде. — Але, наразі, для мене це дуже просто — Фалуньгун дуже хороша практика, і ніхто не повинен жорстоко поводитися з такими безневинними людьми, як практикувальники Дафа».

Робота з іншими практикувальниками також дала йому можливість поліпшити своє серце і свідомість. «Дуже часто, коли в мене виникали конфлікти з іншими практикувальниками, я розумів, що мені потрібно робити краще й поводитися відповідно до принципів «Істина, Доброта, Терпіння», — додав він.

Давіде працював разом з іншим практикувальником у своєму університеті, щоби роз’яснити правду викладачам про переслідування. «Вони дуже підтримують нас, і ми плануємо провести в університетському містечку кілька показів фільмів про переслідування в Китаї», — сказав він.

Напрям у житті

Побачивши позитивні зміни в Давіде, його мати також почала читати «Чжуань Фалунь».

Після практики Фалунь Дафа протягом двох років Давіде сказав, що його початкове радісне збудження перетворилося у глибше розуміння цієї практики.

Говорячи про плани на майбутнє, він сказав: «Наразі, не знаю, чи влаштуюся на роботу, чи піду вчитися в аспірантуру, але абсолютно впевнений, що моя практика вдосконалення за Фалунь Дафа триватиме завжди».

Джерело

  • Чому існують люди

    Купити книгу Чжуань Фалунь а Україні
  • медитація Фалунь Дафа онлайн
  • Ми в соцмережах

    facebook підпишись instagram підпишись twitter підпишись
  • Популярне

    pic
    pic
    pic
    pic
    pic
    pic
    pic