Фалунь Дафа в Україні і в світі

У Міжнародний день прав людини практикувальники Фінляндії викривають переслідування КПК

10 грудня 2020 року з нагоди Міжнародного дня прав людини практикувальники Фалуньгун із Фінляндії провели захід перед посольством КПК і торговим центром у Гельсінкі, щоб викрити злочини КПК і зажадати негайного припинення переслідування Фалуньгун.

З 8:30 до 12:00 ранку практикувальники провели акцію. Вони розвісили плакати перед посольством КПК із такими написами: «Небеса знищать КПК», «Покладемо край КПК і зупинімо переслідування», «Зупинити вирізання органів у живих людей, яке проводиться під егідою КПК».

З 15:00 до 18:00 вони провели вечір пам’яті загиблих від репресій при свічках біля торгового центру Gambi. Там вони знайомили перехожих із практикою Фалунь Дафа, пояснювали як сповідують принципи «Істина, Доброта, Терпіння» в житті, розповідали про широке визнання Фалуньгун у всьому світі. А також про безперервне 21 річне переслідування з боку компартії.

Практикувальники також розповідали про те, що в березні 2020 року Незалежний народний суд уперше опублікував повнотекстовий звіт, який підтверджує, що КПК й далі здійснює на державному рівні «вирізання органів у живих людей», і що основні жертви цього – практикувальники Фалуньгун. 7 грудня Рада Європи схвалила Закон Магнітського, який прямо вводить санкції щодо фізичних, юридичних осіб, установ та країн, що порушують права людини.

Попри те, що погода того дня була дуже холодною, і було не так багато пішоходів, але люди, що проходили повз, часто зупинялися і звертали увагу на те, що відбувається, проявляли ініціативу, щоб підписати петицію й підтримати практикувальників.

Кевін із Парижа та його подруга, яка працює в урядовому департаменті, після підписання петиції сказали: «У зв’язку з роботою ми приділяємо особливу увагу правам людини, особливо питанням порушення прав людини в Китаї. Ми також братимемо участь у місцевих кампаніях із захисту прав людини».

Анна, працівник музею сказала: «Я згодна з вами, це переслідування треба припинити». Вона також підписала петицію.

Побачивши захід, Ні (фінка в’єтнамського походження), захотіла залишити свій підпис. Вона сказала: «Я знаю, що з вами сталося. Я хочу залишити свій підпис і допомогти».

Джерело

  • Чому існують люди

    Купити книгу Чжуань Фалунь а Україні
  • медитація Фалунь Дафа онлайн
  • Ми в соцмережах

    facebook підпишись instagram підпишись twitter підпишись
  • Популярне

    pic
    pic
    pic
    pic
    pic
    pic
    pic