Фалунь Дафа в Україні і в світі

Захід у Стокгольмі: люди висловлюють підтримку Фалуньгун

20 березня 2021 року практикувальники Фалунь Дафа провели захід на Монетній площі біля Королівського палацу в Стокгольмі, щоб познайомити людей із практикою самовдосконалення Фалуньгун і викрити жорстоке переслідування в Китаї. А ще вони провели збір підписів під петицією, що закликає зупинити переслідування.
Кілька перехожих висловили підтримку практикувальникам Фалуньгун, один із них сказав: «Коли люди зрозуміють правду, усе зміниться».

Фалуньгун (також відомий як Фалунь Дафа) — це духовна медитативна практика. Вона вчить керуватися в житті принципами Істина, Доброта, Терпіння. Китайський режим репресує прихильників Фалуньгун із 1999 року, коли їх стало більше, ніж членів компартії.

На Монетній площі, розташованій поряд із будівлею Парламенту Швеції, завжди багатолюдно. Фізичні особи та організації можуть подати заявку на проведення заходів і різних акцій у цьому велелюдному місці. Практикувальники Фалунь Дафа впродовж багатьох років регулярно роз’яснюють тут факти. Місцеві жителі їх вітають і підтримують.

Практикувальники Фалунь Дафа демонструють вправи Фалуньгун на Монетній площі в Стокгольмі.
Практикувальники Фалунь Дафа демонструють вправи Фалуньгун на Монетній площі в Стокгольмі.
Люди підписують петицію, щоби покласти край переслідуванню практикувальників Фалунь Дафа в Китаї.
Люди підписують петицію, щоби покласти край переслідуванню практикувальників Фалунь Дафа в Китаї.
Практикувальники Фалунь Дафа розповідають перехожим про практику Фалуньгун
Практикувальники Фалунь Дафа розповідають перехожим про практику Фалуньгун
Двоє молодиків зацікавилися практикою Фалунь Дафа й навчилися вправ під час заходу
Двоє молодиків зацікавилися практикою Фалунь Дафа й навчилися вправ під час заходу

«Ви даруєте людям надію»

Маркус і Моніка з Німеччини довго розмовляли з німецькомовним практикувальником Фалунь Дафа. Вони були приголомшені, дізнавшись про жорстоке переслідування практикувальників Фалуньгун у Китаї.

Маркус сказав: «Я вивчав історію сучасного Китаю, починаючи з Культурної революції. У моєму уявленні КПК є червоним драконом, який намагається все знищити. Якщо люди втратять моральність, наше суспільство загине».

Він підкреслив, що багато європейських країн сліпо копіюють методи КПК у боротьбі з пандемією, і комуністична ідеологія вже проникла в багато сфер нашого життя.

«Західні ЗМІ брешуть людям. Коли по телебаченню показують виступ політичних діячів, я вимикаю телевізор. На перший погляд, усе здається логічним і розумним, проте політики таємно укладають угоди з КПК. Тому я не дивлюся новини», — поділився він.

Маркус також сказав, що людський організм має хорошу систему захисту від вірусів. Він вважає, що ЗМІ обманюють людей. Маркус і Моніка зазначили, що, поговоривши з практикувальниками Фалунь Дафа, вони зацікавилися цією духовною практикою.

Вони подякували послідовникам Фалуньгун і сказали: «Вам усе вдасться. Ви вселяєте в людей надію. Бажаємо вам усього найкращого!»

«Хай бережу вас Бог!»

Фані, жителька Швеції, привітала практикувльників Фалуньгун китайською мовою. Вона пояснила, що однин рік працювала в Китаї і їй цікаво дізнатися про Фалунь Дафа.

Фані приголомшила розповідь практикувальників Фалунь Дафа про переслідування в Китаї.

«Тепер я знаю, чому КПК насильно вирізає органи в послідовників Фалунь Дафа — ці люди відрізняються хорошим здоров’ям. Але вбивати здорових і безневинних людей заради збереження життя інших просто жахливо!»

Фані розповіла, що раніше не розуміла, чому в Китаї вона не могла відкрити багато інтернет-сайтів.

«Тепер я зрозуміла. КПК цензурує всю інформацію і приховує правду. Ви робите дуже важливу справу. Коли люди зрозуміють істину, багато що зміниться», — сказала жінка. Вона підписала петицію, щоб підтримати зусилля практикувальників Фалунь Дафа, спрямовані на припинення переслідування. Її чоловік побажав: «Хай береже вас Бог!»

«Будь ласка, передайте мені петицію, я теж хочу підписати», — попросив охоронець, який їхав мимо на скутері. Він сказав: «Щоразу хвилююся, коли проходжу повз ваш намет. Своїм підписом хочу виразити вам свою вдячність. Зараз ніхто не може змінити світ. Лише Бог має здатність зупинити зло і врятувати добро. Бог бачить кожне добре серце й захистить вас».

Занепад моралі людства

Анніка переїхала до Швеції з Фінляндії понад 60 років тому. Вона сказала, що цікавиться проблемою порушення прав людини в Китаї та дуже засмучена падінням моральних критеріїв людства. Вона вважає, що КПК є першопричиною всіх проблем.

«Мені подобається Китай, і я вірю в реінкарнацію. Також вірю, що за добро відплачується добром, а за зло наступить відплата», — сказала вона. Підписавши петицію, Анніка заявила, що й далі стежитиме за проблемами прав людини в Китаї.

Коли захід практикувальників Фалунь Дафа добігав кінця, на площу вийшла велика група із 50 осіб. Помітивши інформаційний намет Фалуньгун, вони поставили кілька запитань про Фалунь Дафа. Два шведські репортери селф-медіа взяли інтерв’ю в практикувальника Фалунь Дафа. Багато хто з них підписав петицію, дізнавшись про переслідування. Вони виразили підтримку Фалунь Дафа і сказали, що сприятимуть поширенню інформації.

Практикувальник Фалунь Дафа дає інтерв'ю шведському репортерові селф-медіа.
Практикувальник Фалунь Дафа дає інтерв’ю шведському репортерові селф-медіа.

Джерело: ru.minghui.org

  • Чому існують люди

    Купити книгу Чжуань Фалунь а Україні
  • медитація Фалунь Дафа онлайн
  • Ми в соцмережах

    facebook підпишись instagram підпишись twitter підпишись
  • Популярне

    pic
    pic
    pic
    pic
    pic
    pic
    pic