Фалунь Дафа в Україні і в світі

Віра в «Істину, Доброту, Терпіння» допомогла мені одужати від COVID-19

Мене звати Керолайн, мені 37 років, я дружина практикувальника Фалунь Дафа. Після п’яти років шлюбу я завагітніла нашою першою дитиною.

Зараження COVID-19 під час вагітності

одужання від COVID завдяки Фалунь Дафа
Жінка одужала від COVID завдяки Фалунь Дафа

Перші симптоми захворювання з’явилися в четвер, 7 січня. Упродовж перших двох-трьох днів я відчувала невеликий дискомфорт у горлі, а також раптові приливи жару й озноб після цього.

У неділю, 10 січня, мені раптом стало дуже холодно. Попри те, що я прислухалася до поради чоловіка погрітися на сонечку, стан слабкості й ознобу не проходив, хоча мене з ніг до голови закутали в товсті ковдри. Чоловік сказав, що вітру майже немає, проте мені було так холодно, що навіть від легкого вітерцю в мене заболіла голова. Мала схожі симптоми, коли хворіла на грип на третьому місяці вагітності.

Згадавши про щеплення від грипу, яке я зробила раніше, я була дещо засмучена, що воно не запобігло цій останній інфекції. Я відмовлялася навіть думати про можливість зараження COVID-19, поки не стали проявлятися й інші ознаки цієї хвороби.

Незабаром у мене так заклало ніс, що я ледь могла дихати, а порожнина носа стала неймовірно сухою й хворобливою. Раніше в мене такого ніколи не було. Я могла дихати тільки ротом, постійно відкашлювала мокротиння з горла, а мої губи стали такими сухими, що потріскалися в кількох місцях. Але найгірше, були постійні болі в тілі й суглобах. Це був нестерпний стан.

Діагноз COVID-19 підтвердився

У понеділок, 11 січня, я прокинулася й виявила, що біль ще посилився. Коли в мене більше не було жодного вибору, я вирішила зателефонувати нашому сімейному лікарю, маючи намір попросити його виписати мені протизапальні ліки, щоб прискорити одужання.

З ранку я насамперед подзвонила в клініку. Однак секретар повідомила, що в клініці наплив пацієнтів із COVID-19 і наш сімейний лікар зараз не може зв’язатися зі мною. Була вже шоста вечора, коли лікар, нарешті, передзвонив мені. Я описала свої симптоми, і він відразу сказав, що, цілком ймовірно, у мене COVID-19. Він порадив мені пройти діагностичне тестування на нуклеїнову кислоту й купити пульсоксиметр, щоб контролювати насичення крові киснем. Якщо показання на приладі впадуть нижче за 90 %, я мушу негайно звернутися за невідкладною допомогою.

Пізніше ввечері в мене піднялася температура. Це було доповненням до болю в горлі, мокротиння й сильного болю в тілі. Я не могла заснути через жахливий стан. Раніше я ставила на перше місце в житті свою мрію про власний будинок, предмети розкоші і прагнула до мирських задоволень. Страждання, які я переносила зараз, допомогли мені усвідомити, наскільки безглуздими були ці мрії.

Наступного дня я пройшла діагностичний тест і отримала позитивний результат, який підтверджував, що в мене COVID-19. Тоді я була на 26 тижні вагітності.

Жар став нестерпним. Мене морозило, мені було то жарко, то холодно; я то пітніла, то наступної миті вже тремтіла від холоду. В один момент рівень кисню в крові впав до 94 %, а серце билося з частотою 135 ударів за хвилину. Але в той час біль від інших моїх симптомів уже був настільки сильним, що я мало звертала уваги на своє прискорене серцебиття.

Мій стан погіршився настільки, що я не могла встати з ліжка. Чоловік приносив мені їжу в ліжко й годував мене з ложки. Найбільше я боялася за свою, ще ненароджену, дитину. Я не відчувала її рухи й це турбувало мене. Того дня я прийняла жарознижувальні ліки. Температура швидко спала, але через дві години знову піднялася. Горло заболіло ще сильніше. Навіть ковтання слини викликало сильний біль. У мене була така задишка, що я не могла говорити. Також відкашлювала так багато мокротиння, що до кінця дня брудні серветки вивалювалися зі сміттєвого кошика. Почувалася на межі смерті.

Повторення вислову «Фалунь Дафа несе добро» й «Істина, Доброта, Терпіння — праведні принципи»

Чоловік і свекруха багато років практикували за системою самовдосконалювання Фалунь Дафа. Чоловік раніше розповідав мені про красу й магічну силу Фалунь Дафа. Натхненна його розповідями, я кілька місяців намагалася практикувати по Фалунь Дафа, однак ті чудеса, які описував чоловік, зі мною так і не відбулися. Розчарована, я перестала займатися цією практикою.

На піку страждань я раптово згадала телефонну розмову з подругою. Тоді я розповіла їй про мій останній огляд під час вагітності, коли гінеколог визначив неправильне положення плоду, що збільшувало ризик сильної кровотечі й передчасних пологів. Я дуже хвилювалася. Подруга запевнила мене, що двоє її дітей теж були в неправильному положенні під час її вагітності, але вагітність усе ж проходила нормально. Її перша дитина народилася благополучно, без ускладнень. З другою дитиною вона пережила три епізоди легкої кровотечі, але все ж народила її без будь-яких проблем. Потім вона порадила мені повторювати вислів «Фалунь Дафа несе добро» й «Істина, Доброта, Терпіння — праведні принципи», щоб подолати небезпечну ситуацію.

Підбадьорена цим спогадом, я почала повторювати фрази. Я також розповіла про це чоловікові та свекрусі. З цим рятівним кругом мій страх відразу ж зменшився. Я всю ніч повторювала «Фалунь Дафа несе добро». Перед сном я гладила свій живіт і заспокоювала малюка: «Ми подолаємо цю перешкоду разом».

«Зміни в серці можуть змінити ситуацію на краще»

12 січня, коли я страждала від сильного нападу кашлю, через який не могла заснути, чоловік підмітив: «Зміни в серці можуть змінити ситуацію на краще». Я не зрозуміла значення його слів.

Наступного дня чоловік детально роз’яснив свої слова. «Людина може повторювати фразу «Фалунь Дафа несе добро», щоб отримати користь від Дафа, але водночас може й далі робити справи й говорити слова, які завдають шкоди репутації Дафа. Тому вимовляння цих слів може виявитися неефективним». Почувши це, я відчула себе слабкою й розчарованою.

Я знову лягла й накрилася товстою ковдрою. Цієї миті з мого рота мимоволі вирвалися слова: «У мене є Учитель і Фа (Закон). Час поліпшити свій характер і визнати помилку». Після цього я стала подумки повторювати фрази «Фалунь Дафа несе добро» й «Істина, Доброта, Терпіння — праведні принципи». Двома годинами пізніше чоловік помітив, що мені погіршало, і дав мені жарознижувальні ліки, після яких я так спітніла, що ковдра й одяг змокли.

Температура спала, і мій стан став поліпшуватися. Того вечора мені вдалося виконати третій комплекс вправ Фалунь Дафа впродовж 10 хвилин.

У наступні два дні в мене не було температури, але тіло й далі боліло, особливо спина, і я ледве пересувалася по кімнаті. Від безперервного сухого кашлю в голові дзвеніло, а легені були так здавлені, що я не могла говорити. Тієї п’ятниці мені вдалося виконати третій комплекс вправ Фалунь Дафа 20 хвилин, а в суботу — 30 хвилин.

Уночі кашель був настільки сильним, що я повторювала про себе «Фалунь Дафа несе добро», поки не заснула. Через два дні респіраторні симптоми безслідно зникли. Єдиним, що не відновилося повністю, був нюх.

У мене з кожним днем поліпшувався апетит, відновлювалися фізичні сили й розумові здібності. Крім виконання третього комплексу вправ Фалунь Дафа, я також почала виконувати перший комплекс вправ. 28 січня я здала діагностичний тест на нуклеїнову кислоту й отримала негативний результат. Повторний тест, проведений 3 лютого, підтвердив правильність результату.

Подяка Вчителеві Лі Хунчжі за порятунок матері й сина

Отримавши підтвердження, що я більше не заражена COVID-19, лікарня дозволила мені пройти обстеження у зв’язку з вагітністю. Гінеколог повідомив мені хороші новини: усе повернулося до нормального стану. Моя дитина перебуває в нормальному положенні, у мене не було ні гестаційного діабету, ні гіпертонії, і мій фізичний стан був відмінним. Гінеколог сказав мені, що я можу народжувати дитину природно.

Зараз у мене відновився нюх. Я розповіла про те, що трапилося друзям і батькам. Фрази «Фалунь Дафа несе добро» й «Істина, Доброта, Терпіння — праведні принципи» дійсно допомогли мені подолати цей важкий час.

Я хочу, щоб і інші люди, які заразилися COVID-19, дізналися про це. Ті, чий стан ще не покращився; ті, у кого важкі захворювання; і ті, кому сучасна медицина не може допомогти — я закликаю вас спробувати щиросердно вимовляти фрази «Фалунь Дафа несе добро» й «Істина, Доброта, Терпіння — праведні принципи», і тоді, можливо, стануться дива.

Спасибі, Учителю Лі, за порятунок мене й мого сина.

Джерело: yuanming.ru

  • Чому існують люди

    Купити книгу Чжуань Фалунь а Україні
  • медитація Фалунь Дафа онлайн
  • Ми в соцмережах

    facebook підпишись instagram підпишись twitter підпишись
  • Популярне

    pic
    pic
    pic
    pic
    pic
    pic
    pic