Фалунь Дафа в Україні і в світі

Практикувальники Фалунь Дафа Харкова провели заходи на честь Всесвітнього Дня Фалунь Дафа

Виконання вправ на центральній площі Харкова — Майдані Конституції
Виконання вправ на центральній площі Харкова — Майдані Конституції

13 травня в Харкові відбулися заходи, присвячені Міжнародному дню Фалунь Дафа. На початку місяця у цьому місті-мільйоннику були ослаблені карантинні обмеження, вулиці знову стали багатолюдними, тому цей захід привернув увагу багатьох. Фалунь Дафа (також відомий як Фалуньгун) — це духовна медитативна практика. Вона вчить керуватися в житті принципами Істина, Доброта, Терпіння і включає 5 неквапливих вправ. Ця практика походить із Китаю, але сьогодні популярна в усьому світі.

Захід проходив у центрі міста. День видався сонячним, і люди, як завше, поспішали у своїх справах. І раптом, з подивом, помічали острівець спокою на своєму шляху: практикувальники в сонячних костюмах плавно виконували вправи під медитативну музику.

Алі Алієв, президента Всесвітньої Конфедараціі Персо-Арабо-тюркомовних і Кавказьких народів, підписує петицію «Покласти край Комуністичній партії Китаю»
Алі Алієв, президент Всесвітньої Конфедараціі Персо-Арабо-тюркомовних і Кавказьких народів, підписує петицію «Покласти край Комуністичній партії Китаю»

Алі Алієв: Істина, Доброта, Терпіння — чудові принципи

Увага Алі Алієва, президента Всесвітньої Конфедараціі Персо-Арабо-тюркомовних і Кавказьких народів (ТНЕ WORLD CONFEDERATION OF PERSIAN-ARABIC-TURKIC AND CAUCASIAN PEOPLES), привабили банери зі словами Істина, Доброта, Терпіння. Алі сказав, що це чудові принципи. Ними має керуватися кожна людина будь-якого віросповідання. Він попросив сфотографувати його поруч із цими важливими словами.

Крім ознайомлення усіх охочих з основами самовдосконалення за Фалунь Дафа та вправами, практикувальники розповідали про жорстоке переслідування своїх однодумців у Китаї — там до сьогодні, ось уже понад 20 років, тривають жорстокі репресії з боку керівної Комуністичної партії*.

*У 1999 році в Китаї тодішній генсек керівної комуністичної партії розв’язав жорстокі репресії щодо практикувальників Фалуньгун, назвавши свої дії «боротьбою матеріалізму з ідеалізмом». Затриманих примушують відмовитися від своїх переконань, пройти класи ідеологічного перевиховання, їх тримають за ґратами, катують.

Алі жив у Радянському Союзі при комуністичному режимі. У його житті було і погане, і хороше. Але все ж, за його словами, комуністична ідеологія страшна тим, що вбивала в людей віру в Бога. Тому він підписав петицію «Покласти край Комуністичній партії Китаю».

Артем читає інформаційну газету «Фалунь Дафа у світі»
Артем читає інформаційну газету «Фалунь Дафа у світі»

Молодик Артем дуже довго стояв біля практикувальників. Він сказав, що людям іноді треба облишити свої справи, заспокоїтися й задуматися, чи тим вони займаються, чи не пропускають чогось важливішого. Артему сподобалося, що практикувальники думають не лише про себе, а й про інших.
Артем підписав петицію, яка пропонує покласти край Комуністичної партії Китаю, адже проти будь-якого насильства і придушення інакодумців.

Перехожі зупиняються, щоби більше дізнатися про практику Фалунь Дафа
Перехожі зупиняються, щоби більше дізнатися про практику Фалунь Дафа
Дівчата з Марокко
Дівчата з Марокко

У Харкові навчається багато студентів із різних країн, зокрема з Марокко. Марокко — це мусульманська країна. Тому молодь здебільшого знає про переслідування комуністичною партією Китаю мусульман-уйгурів. Після того, як практикувальники розповідали їм про те, що в Китаї ще репресують і інші категорії людей, зокрема послідовників Фалуньгун, вони охоче підписували петицію, яка засуджує КПК.

Практикувальники Фалунь Дафа Харкова привітали Майстра Лі Хунчжи з днем народження
Практикувальники Фалунь Дафа Харкова привітали Майстра Лі Хунчжи з днем народження

Наприкінці заходу практикувальники зробили колективне фото і привітали засновника практики, Майстра Лі Хунчжи, з днем народження.

  • Чому існують люди

    Купити книгу Чжуань Фалунь а Україні
  • медитація Фалунь Дафа онлайн
  • Ми в соцмережах

    facebook підпишись instagram підпишись twitter підпишись
  • Популярне

    pic
    pic
    pic
    pic
    pic
    pic
    pic